Coș de cumpărături 0

Termeni și condiții

TTMall.ro furnizează servicii clienților săi sub rezerva următoarelor condiții. Dacă acceptați să utilizați site-ul TTMall.ro, acceptați și sunteți de acord cu condițiile exprimate în continuare.


Confidențialitatea datelor

TTMall.ro respectă legile în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform cerințelor legii, TTMall.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Scopul colectării datelor este: stabilirea contactului cu clienții săi, livrarea produselor comandate și informarea acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia.


Drepturi de autor

Textul, grafica, logo-urile, icon-urile și imaginile de pe site sunt proprietate TTMall.ro și sunt protejate de legile României și legile internaționale de copyright.

TTMall.ro respectă drepturile de proprietate și copyright ale terților.

Contul dumneavoastră

Dacă folosiți site-ul TTMall.ro, sunteți răspunzător pentru actualizarea, păstrarea confidențialității și a protecției datelor dumneavoastră personale și a parolei de acces.
Dumneavoastră sunteți direct răspunzător pentru a restricționa accesul altor persoane la calculatorul pe care îl folosiți pentru accesul pe contul TTMall.ro.

Descrierea produselor

Pentru multe dintre produsule din stoc, descrierea este scrisă de TTMall.ro, în urma testării mostrelor puse la dispoziție de către producător. Astfel, caracteristicile reale ale produselor sunt mai bine prezentate.
Pentru produsele la care nu este disponibilă o descriere din partea TTMall, este specificat "descriere producător" la începutul textului.
Imaginile sunt prezentate pe site cu caracter informativ, iar produsele pot diferi ușor de imagini, dar nu semnificativ.


Politică prețuri și livrare

Prețurile produselor afișate pe site sunt exprimate în RON. Vă rugăm citiți secțiunea Cum comand?, pentru detalii privind costurile de transport cât și condițiile de livrare ale produselor.

Afișarea produselor în cadrul magazinului online TTMall.ro reprezintă oferta noastră disponibilă. Acceptarea ofertei se produce în momentul în care clientul își manifestă telefonic, ori online, voința de a achiziționa un anumit produs.

Clientul are dreptul de a se răzgândi cu privire la achiziționarea produselor comandate însă este de acord cu următoarele condiții:

a. În cazul în care clientul se răzgândește înainte de momentul livrării produsului, atunci acesta nu datorează contravaloarea cheltuielilor efectuate de TTMall.
Momentul la care se consideră că un client s-a răzgândit este cel în care acesta a comunicat telefonic faptul că nu dorește continuarea procedurii de achiziționare a produselor comandate.

b. În cazul în care clientul se răzgândește (expres sau tacit) după momentul livrării produselor atunci acesta este obligat la plata integrală a costului livrării, acesta incluzând costul transportului tur-retur, taxele de curierat și taxele de depozit în cazul în care clientul refuză să răspundă la adresa indicată ca adresă de livrare.

Termenul de livrare este calculat din momentul în care clientul este notificat de TTMall în legătură cu preluarea comenzii și disponibilitatea produselor comandate.


Descrierea companiei

TTMall.ro este proprietatea PFA Grigore Vlad, administrator al site-ului care funcționează după legislația valabilă pe teritoriul României.

PFA Grigore R. Vlad
CUI: 29557744
ORC: F40/200/2012
Str. Zefirului, nr 11, et 2, ap 3, Sector 2, București